Installatie

Een optelsom van specialisten maken van uw idee een knapperend vuur in een gloedvolle kachel met een romantische sfeer. Lang gekoesterde verlangens gaan in vervulling en zijn door ons concept betaalbaar.

Ons uitgangspunt?

Een kachel, passend bij uw woonsfeer, met daarbij een advies op maat als garantie voor duurzame kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid.

Wat ons anders maakt?

Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen!

De klant bepaalt wat door ons wel en niet wordt geregeld. Heeft u al een kachel? Of ergens anders een gekocht? Geen probleem bij ons, deze wordt ook door ons wel aangesloten. Ook bij ons redelijke keuze uit nieuwe en gebruikte houtkachels. Naast dealer van JAnus en JAcobus kunnen wij ook o.a. kachels van Jotul, Dovre en Varde leveren.

Zelf monteren met goede uitleg is ook mogelijk naast het laten verzorgen van de montage met garantie op het werk. Wij werken verder met een vaste uitstekende dakdekker en betonboorder waar nodig. Onze vaste installateur Peter is onze schoorsteenspecialist die elke kachel binnen een werkdag tegen concurrerende prijs in de middag aansteekt.

Dat onze klanten voor nieuwe klanten blijven zorgen geeft ons de voldoening en bevestiging om hier op deze wijze mee door te gaan. Wij zullen dan ook in de toekomst kleinschalig blijven om de persoonlijke aanpak en service te borgen. Het kostenvoordeel blijft dan ook in de toekomst voor de klant!